Avís legal

Aquest avís legal (d’ara endavant el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc Web http://www.controldeplagues.cat, (d’ara endavant el “Lloc Web”) de Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, amb NIF 35081353M, i domicili a C/ Dos de Maig, 1 esc E 4t 2a, 08470 de Sant Celoni (Barcelona).
 
LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
 
ÚS I ACCÉS D’USUARIS
L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés als continguts d’aquesta web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, i en cap cas constitueix assessorament legal o professional.
 
REPRODUCCIÓ DE CONTINGUTS PROPIS
S’autoritza la reproducció dels continguts propietat del autor sota els termes de la Llicència de Creative Commons.
 
REPRODUCCIÓ DE FOTOGRAFIES ALIENES
Aquest portal web conté fotografies, algunes de les quals no són propietat de Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, tot i que en disposa d’un determinat dret de reproducció. En aquests casos, caldrà respectar les llicències i autoritzacions de cada una d’elles, segons s’especifiqui.
 
CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS LINK
Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues. La presència de “links” o enllaços a les pàgines de la web de Antoni Armengol i Coll Anura Montseny Control Integrat de Plagues, té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.