Cobertura i Compromís

Anura Montseny Control Integrat de Plagues centra els seus esforços en l’àmbit del Baix Montseny, ja que d’aquesta manera pot oferir al client més agilitat i més eficiència en els serveis. Per exemple, en el cas d’emergències.

Els seus experts en APPCC, Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics, i col·laboradors porten més de 30 anys d'experiència en el sector. Un bon aval, mostra també, d’un gran compromís.

  • Compromís amb el client. Dediquem el temps que calgui per a cada client, li solucionem el problema amb tractaments garantits, i evitem la reproducció de la plaga posteriorment al tractament.
     
  • Compromís amb l’entorn  Anura Montseny es troba en una zona privilegiada, embolcallada pel Montseny i el Montnegre. Aquesta proximitat ens impulsa a treballar pel territori, a conservar-lo i a intentar millorar-lo com a zona natural.
     
  • Compromís com a empresa. Ens regim per la seriositat, l’exigència i el desig de millora contínua.


Anura Montseny Control Integrat de Plagues és una empresa homologada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el número de ROESP 0309CAT-SB.